“SKY LINE HORLOGE”

OOST WEST THUIS BEST

AMBACHT & EMOTIE

Van den Berg skylinehorloges vertellen een kunstzinnig verhaal over een stad, de emotie, de moderne techniek en het eeuwenoude horlogemakersambacht. In het gelimiteerde horloge zit een verhaal verbeeld van een stad, inclusief een miniatuur van een symbool of icoon van de stad. Dit ambachtelijk gemaakt onderdeel, uitgevoerd in edelmetaal, maakt deel uit van het uurwerk.

SKY LINE

Wat het meest tot de verbeelding spreekt bij de skyline van Rotterdam, is de skyline in en om het horloge van de geliefde stad van de drager. Op de wijzerplaat staat heel verfijnd de skyline met links de Euromast, symbool van de wederopbouw van de stad. Opzij van de kast staat een ander deel van de skyline gegraveerd met geheel rechts de Erasmusbrug, gezien als symbool van het einde van de wederopbouwfase. Het horloge wordt opgeborgen in een etui waarop de gehele zeer fraaie skyline is afgebeeld en het unieke serienummer.

OORSPRONG

“SKY LINE “Rotterdam’ ”

DE ERASMUSBRUG

Het pièce de résistance bevindt zich aan de achterzijde van het horloge. Daar is zichtbaar achter glas een handgemaakt miniatuur van de Erasmusbrug, kunstzinnig gestileerd en uitgevoerd in vier soorten goud en zilver. Hét symbool en de icoon van het moderne Rotterdam.

EMOTIE

Doordat de skyline én het stadssymbool in het horloge verwerkt zitten, zal de drager zich ten alle tijden verbonden voelen met zijn thuis, waar ter wereld hij zich ook bevindt. Door deze bijzondere combinatie in het Skyline horloge samen te brengen, heeft Willem van den Berg de emotie die een stad te weeg breng, op zijn geheel eigen wijze ambachtelijk zichtbaar gemaakt. Kunst en passie zijn tijdloos verenigd in een authentiek en exclusief horloge.

Levertijd in overleg: Omdat wij altijd kleine en gelimiteerde oplagen maken waaronder veel custommade horloges, zijn niet altijd alle modellen op voorraad of zijn soms uitverkocht.

EXCLUSIEF COLLECTIE

Technical
Details

 • Mechanical self-winding movement
 • Caliber 2824-2 automatic & Date
 • Dial: Silver plated dial (yellow, rose and steel numbers)
  Case: 18 carats (750/1000) Yellow and rose gold, 18 carats (750/1000)
  Gold/Steel (Yellow and rose gold), Steel / Diameter 42 mm x 13 mm
 • All sapphire-crystal / Resistant to 30 m
  Strap: Alligatorleather, machine stiched like hand, black or blue
 • Garanty: 2 years
  Mark and Certification of: “de Nederlandes Gilde van Goudsmeden”

Contact Request for